11
Kép forrása: Blogkocsma

Ismét egy roppant egyszerű köret, az elkészítése megegyezik a rizsével.

Nem is nagyon ragozom a dolgokat, csupán ennyi az egész:

A tarhonyát kevés, körülbelül 4 evőkanál olajon alaposan megpirítjuk, majd felöntjük nagyjából kétszer annyi vízzel, sózzuk és fedő alatt puhára főzzük.
Amikor puha, lekapcsoljuk és a fedőt rajta hagyva állni hagyjuk.

Szépen megpuhul és nagyon helyes kis sokféle árnyalatban pompázó tésztagombócok sokasága fog ránk mosolyogni a lábasból. 🙂

BRUTÁLIS! 😀 És mellesleg imádom! 🙂

Másféle köretet ennél?

Habos burgonyapüré
Hagymás tört burgonya
Rizsfőzési kisokos
Tepsis krumpli
Burgonyakrokett
Sült édesburgonya
Nokedli
Pita

Kövess a Facebookon is:

Facebook10819087_10205091309303484_722854533_n