Sütés nélküli finomság, ami az előző tiramisu roládhoz nagyon hasonló. 😉
1 db 6 szeletes roládhoz:
12 db babapiskóta
50 gr vaníliás pudingpor
4+2 dl tej
cukor ízlés szerint
1 banán

Egy tálcát celofánnal borítunk.
A babapiskótákat egyesével megmártjuk a 2 dl tejben, majd egymás alá két sorban szorosan 6-6 darabot felsorakoztatunk.
Celofánnal lefedjük és hűtőbe tesszük legalább 2 órára hogy jól megpuhuljanak.
A maradék tej nagy részét feltesszük egy lábasban főni, a másik felében elkeverjük a pudingport.
Amikor a tej meleg, elkeverjük benne a puding alapot és az ízlés szerinti mennyiségű cukrot.
Addig kevergetjük, míg besűrűsödik majd hagyjuk kihűlni.
Amint kihűlt, átkeverjük.
Kicsomagoljuk a piskótákat, ráterítjük a vaníliás tölteléket, a közepére ráfektetjük a banánt, majd az alsó celofán segítségével roláddá tekerjük.
Tetejét felvert tejszínnel díszítjük.
Tegyük vissza a hűtőbe pár órára, majd szeletelve tálaljuk.

Print Friendly, PDF & Email