Igen, a hír igaz, a Nassolda ma megnyitotta kapuit!
Nem igazán érted, miről is van szó?
Elmagyarázom.
Hosszú-hosszú éveken át keményen dolgoztam, azaz dolgoztunk a férjemmel azon, hogy szépen lassan, önerőből, de sokszor erőnkön felül teljesítve elérjük a céljainkat. Ki ki a magáét.
Éveken át tudatosan építettük mindketten a magunk szakmáját … de én csak azután kezdtem el igazán, miután a közgazdász szakmáról éles váltással cukrásznak álltam.
Erről talán bővebben itt olvashattok, hogyan is volt mindez.
A lényeg, hogy a blog indulásakor, 2011-ben még csak nem is sejtettem, hogy ma, 2016. október 4-én eljutok ehhez a mérföldkőhöz.
Kezdetben hobbi volt minden. A blog írása, a versenyek, aztán szép lassan annyira a részemmé vált az egész, hogy nem tudtam meglenni nélküle. Jöttek a sikerek, az elismerések, az újságok, a TV, voltak persze kudarcok, buktatók, jó- és rosszakarók egyaránt dögivel…
De még ha olykor akadályokat is görgetett elénk az élet, volt erőnk átugrani és ha még meg is botlottunk sikerült tovább menni, folytatni az utat a célok felé. Együtt, támogatva egymást.
És most…most, hogy elértem a célomat, ahelyett, hogy megnyugodnék tele vagyok izgalommal. Picit talán még a gyomrom is görcsbe rándul, mert az egész út nem hogy most ér véget…a célnál….hanem pont most kezdődik még csak igazán!
Hatalmas kaland vár rám! Egyáltalán nem könnyű szakasz elé nézek abszolút izgatottan, de oda állok a szikla szélére, veszek egy nagy levegőt, széttárom a karomat és nyugodtan, fülig érő szájjal ugrom az ismeretlenbe, mert megtanultam, hogy bátraké a szerencse és tudom, hogy szárnyalni fogok!
Ezúton szeretném hát Veled is tudatni a hírt kedves olvasóm, hogy a Nassolda Műhely ma ünnepélyesen megnyílt!
Műhelyünkben egyedi torták készítését vállaljuk, minőségi alapanyagokból, házias ízekkel.
Az ízfokozókat, térfogatnövelőket és egyéb borzalmakat nem hogy kizártuk, hanem jó messzire száműztük a műhelytől. Nem spanolunk velük!
Van azonban pár dolog, ami talán kevésbé örömteli első hallásra:
– Nem tartunk készletet.
– Nem végzünk házhoz szállítást.
DE! Ha messzebb is laksz tőlünk – mert mi bizony Balassagyarmaton vagyunk -, rendelés esetén kirándulhatsz egyet erre a családdal és megismerheted Palócföld eme csodás kis szegletét a határ mentén. Úgyhogy a tanulság: nem biztos, hogy minden negatív, ami elsőre annak tűnik!
Van pár fontos dolog, amit még megosztanék.
Például az elérhetőségek.
Információért keress bátran itt: info@nassolo.hu
Ha tortát szeretnél rendelni – és még nem ismernéd a munkáimat-, mindenek előtt ajánlom figyelmedbe ezeket az albumokat:
BURKOLT TORTÁK
HAGYOMÁNYOS TORTÁK
Ha tetszettek amiket láttál, saját egyéni elképzeléseddel bátran jelentkezz a rendeles@nassolo.hu email címen.
De azért fontos tudni, hogy van egy ÁSZF-ünk is, amiben sok okosságra fény derül és minden kedves leendő megrendelőnkre vonatkozik! Itt érheted el.
Minden egyéb adatot a műhelyről pedig ide kattintva.
Köszönöm, hogy részese lettél az örömünknek!
Ui.: Bár a Nassolda megnyílt, a nassolo.hu oldal továbbra is folytatja működését. Igaz, innentől kezdve (és visszamenőleg is érvényes a dolog) semmilyen általunk készített termék receptjét nem áll módunkban közzé tenni, de igyekszünk jobbnál-jobb, finomabbnál-finomabb nasikkal megörvendeztetni Titeket!