Igen!
Harmadik hete járok iskolába. 🙂 Nem mintha nem lett volna elég az érettségiig, aztán még pár év egyetem és főiskola……most egy olyan cél felé indultam, amit igazán szeretnék.
Beiratkoztam cukrász képzésre kedveseim! 🙂
Hosszas utánajárás után sikerült beválasztanom egy képzést, ami azon héten szombaton – júni. 15-én indult is. Kissé izgatott is lettem és egyébként is alig pár napom volt, holott előtte még úgy készültem, hogy augusztus végén fog indulni legkorábban, akármelyiket is választom.

Aztán eljött a szombat, beültem az iskola padba.
A felnottiskola.hu-ra esett a választásom és meggyőződésem, hogy jól választottam. Családias környezet, kedves emberek, saját üzem, kismama kedvezmény, stb.
6-an vagyunk cukrászok és 2 pincér van még velünk a gazdasági és az angol részén, a gyakorlatot értelemszerűen mindenki a saját szakirányának megfelelően tölti.

Túl vagyunk fél nap HACCP és munkavédelmi ismereten, amiből rögtön első nap “dolgozatot” is írtunk.
Az angol szerencsére nekem egyáltalán nem fog problémát okozni, igaz újat mondani természetesen tudtak, hiszen eddig nem foglalkoztam pl. az állatok különböző alkatrészeinek angol megnevezéseivel.

Most szombaton ismét gazdasági oktatás lesz, aztán utána szombaton az első üzemi gyakorlatra megyek. 🙂
Addig is egészségügyi könyv előállíttatása, tüdőszűrő, vizsgálatok. 🙂

Ha minden jól megy maximum március 16-án szakvizsgázom, idő közben pedig lesz 5 modul záró vizsga is.

Nagyon izgatott vagyok, jó a csapat, kedvesek, szeretem, amit hallgatok és ennyi. 🙂 Még az sem riasztó, hogy minden szombaton Pestre utazom. 🙂

Csak el szerettem volna mesélni. 🙂 Ha szeretnél bármit kérdezni ezzel kapcsolatban nyugodtan. 🙂
Puszi

Print Friendly, PDF & Email