(4 adag)
20 dkg csokoládé
7 dkg margarin
4 db tojás
7 dkg porcukor
5 dkg liszt

200 fokra előmelegítjük a sütőt, ez gáznál 7-8-s fokozatot jelent.
A csokit gőz fölött megolvasztjuk, majd bele keverjük a kockázott margarint.
Kicsit hagyjuk hűlni.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd szépen lassan, folyamatos keverés közben hozzá adjuk a csokit.

Legvégül pedig beleszitáljuk a lisztet és a kimargarinozott, lisztezett formákba töltjük.
8-10 percig sütjük, de ez sütő függő.
Arra figyelni kell, hogy ne süssük túl, mert a lényege a lágy krémes belső, mint egy szuflénak.

Formának szuflé formát javaslok, a kisebbik fajtát.
Érdemes megvárni, míg kihűl, ekkor szépen, sérülés mentesen ki lehet borítani a formákból a belül még folyós édességet!

Print Friendly, PDF & Email