Ma délben lett vége a Floriol Gasztropárbajának, amit szerencsére sikerrel zártam. 🙂
1075-1022 összesített pontszámmal nyert ugyanis a Füge csapat, aminek én is a tagja lehettem.
3 videó készült, 3 párbaj volt, amiből kettőt (Béres Andiét és az enyémet) meg is nyertünk.
Nagyon szoros volt végig a verseny, de szerencsére jó taktikánk volt és jól is jött, hogy a végére maradt az én videóm, hiszem így jobban tudtam tartogatni az erőimet és nem az elején kellett ellőnöm! 🙂 Akiknek ezt köszönhetem tudják kik ők, de legfőképpen húgomnak és öcsémnek köszönöm, akik javában hozzá segítettek a sok megosztással, toborzással a sikerhez!

A többieknek is nagyon köszönöm: Nektek kedves olvasóim, a facebook oldalamat lájkolóknak, a különböző Face csoportok tagjainak, akik ránk szavaztak, öcsém és húgom osztály- és iskolatársainak, a családnak, váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá MINDENKINEK! Felsorolni úgysem tudok mindenkit. De ezt mindenki nyugodtan vegye magára, aki ránk szavazott! 🙂

Hogy mit nyertünk ezzel?
“A nyertes csapat tagjai a hírnéven, élményen és értékes konyhai tapasztalatokon túl megkapják Lila Füge szakácskönyvét, Fűszer és Lélek szakácskönyvét, két-két palack Floriol Evitaminnal étolajat, Floriol Sejtőr étolajat, Floriol Omega 3&6 étolajat, Floriol Mediteran étolajat, Floriol kevert olívaolajat és Floriol extra szűz olívaolajat magába foglaló Floriol csomagot, illetve a győztes csapat receptjei felkerülnek a Floriol napraforgó étolajak címkéire is.”

Tehát a Floriol olajak címkéiről a mi receptjeink fognak visszamosolyogni rátok a következő Gasztropárbajig! 🙂

Ők lennénak azok:

Roston sült vadlazac, narancsmártásos sült, doughnut muffinok

És íme a győztes csapat:

A FÜGE CSAPAT: Béres Andi, Havas Dóra ( Lila Füge), Farkas Bernadett (én) és Szabó Veronika

Köszönjük a támogatást!

És gratulálok az ellenfeleknek is, mert nagyon szoros volt végig a párbaj. Elég kemény ellenfelek voltak, mi tagadás! Örülök, hogy találkozhattam Veletek!

De azért örülök, hogy vége, mert sokan megorroltak rám már a sok kérés miatt és a szemem is kifolyt a sok monitor előtt feszítéstől, hogy osztogassak. 🙂

Print Friendly, PDF & Email