Öcsém születésnapja közeledett. Tavaly egy foci tortát kapott, hát idén is valami Barcelona-val kapcsolatos tortát szerettem volna neki, ezért készült most címer. Hogy milyen krémmel? Grillázs….hmmmmmmmm…..
5 tojásból sütöttem piskótát egy tepsiben, amit aztán formára vágtam.
Felszeleteltem és betöltöttem a krémet, amiből félre tettem egy keveset, még mielőtt a grillázst belekevertem volna. (Csak hogy ne legyen darabos az a krém, amit a tortára körbe kenek ugyebár.)
Hűtőben pihent egy kicsikét, majd beborítottam. Mivel csak por színezékem volt ilyen sárgában, ezért alkoholban oldottam a felületét festettem a burkolatnak. Szépen fokozatosan festettem a mintának megfelelően, hát tököltem is vele egy keveset és ismét rá kellett jönnöm, hogy ecsettel tortára biztos vonalat én egyszerűen képtelen vagyok húzni! 🙂
Viszont öröm az ürömben, hogy olyan egyszerűen burkoltam be ezt a sok kiálló résszel büszkélkedő tortát…azt hiszem most jöttem bele igazán a burkolásba. Most nem szakad el az anyag meg mit tudom én…ez nagyon jó érzés. 🙂
A krémet nem felejtem el, hamarosan jön a kis tortakrém gyűjtemény, ott megtalálható lesz. 🙂
Öcsémnek nagyon tetszett, mindenkinek nagyon ízlett, hogy jövőre milyen tortát kap az nagyon kérdőjeles. 🙂
További képeket a Barca torta című albumban találsz.