Bár kétség kívül jól esik ebben a lehűlt időben begyújtani a sütőt, azért mégis először egy sütés nélküli finomságot hoztam Nektek!
Ez a sajttorta amellett, hogy nem kell sütni, rém egyszerűen elkészíthető és nagyon finom. Bevallom minket a színe is elkápráztatott. Egyszerűen imádtuk!
Egy 16 centis tortaformához:
A tortaforma aljában egyenletesen elterítjük, lenyomkodjuk, hűtőbe tesszük.
A krémsajtot a cukorral és a vanília aromával kikeverjük.
A tejszínt felmelegítjük, feloldjuk benne a lapzselatinokat, majd belekeverjük a krémsajtos alapba.
5 egyenlő részre osztjuk a krémet, egyesével beszínezzük. Lila, sárga, kék, zöld, rózsaszín.
Felváltva a behűtött alapra kanalazzuk, kicsit az asztalhoz ütögetjük a formát, hogy elterüljön és eltávozhassanak a levegőbuborékok a krémből.
Tetejét konfettivel szórjuk, pár órára hűtőbe tesszük.