Hirtelen jött, hirtelen ment finomság.A maga ragacsosságával különleges és ízletes.
15 dkg csoki
50 gr vaj
50 gr liszt
1/4 tk sütőpor
2 tojás
25 dkg cukor
1 tk. vanília aroma
10 dkg darabolt csoki
34 dkg samrties
A tojásokat a cukorral és a vaníliával nagyon habosra keverjük. Ne sajnáljuk az időt erre a lépésre.
A csokit a vajjal megolvasztjuk és folyamatosan keverve belekeverjük a tojáshabba.
A darabolt csokit a sütőporral együtt belekeverjük a lisztbe és összeforgatjuk a csokis tojáshabbal.
Egy sütőpapírral fedett tepsire egymástól távolabb pakoljuk őket és mindegyikre 3-4 szem színes cukrot teszünk.
180 fokra előmelegített sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük.
A külseje ropogni fog, a belseje pedig ragacsos, puha lesz. 😉
Légmentesen lefedve tároljuk.
Jó étvágyat!