IMG_4018Ízlésünk szerint tölthető zsebes hús, ami akár grillezhető is.

2 nagyobb csirkemell filé
2 paradicsom
só, bors
10 dkg feta sajt
3-4 kanál paradicsomos pesto
ízlés szerinti salátakeverék

A csirkemellet elfelezzük, megtisztítjuk, majd hosszában egy zsebet vágunk mindegyikbe. Belülről bedörzsöljük sóval, majd körbekenjük belülről pestoval.
Csíkokra vágott feta sajtot és karikázott paradicsomot dugdosunk a zsebekbe és kívülről is megfűszerezzük.
Egyesével alufóliába csomagoljuk őket, jó szorosan, hogy tartsa a formájukat, majd 200 fokra előmelegített sütőben 60-70 perc alatt puhára sütjük, majd az alufóliából kicsomagolva grill fokozaton pár perc alatt megpirítjuk a tetejüket.
Hagyjuk hűlni, majd szeletelve ízlésünk szerinti salátaágyon tálaljuk.

Ez a recept megjelent a Küldd el a recepted! magazin 2015. augusztusi számában.