Amellett, hogy nagy előnye az, hogy nem kell sütni, felettébb jól fel lehet használni bele a maradék szaloncukrokat is. Ne ijedjen meg senki, nem most készült a süti, hanem még valamikor tél végén, tavasz elején.
12 szelethez (20*20-as kerethez):
24 db vajas keksz
1,5 csomag főzős csokoládé puding
6 dl tej
cukor ízlés szerint
(esetlegesen maradék szaloncucuk)
A formánkat egy sütőpapírral fedett deszkára tesszük és kirakjuk az alját a keksz felével.
Ráteszünk mindre (ha van) 1-1 szaloncukrot.
A pudingot a szokott módon elkészítjük (rá van írva a csomagolására, nem taglalnám), majd ráöntjük a kekszre.
Befedjük a maradék kekszünkkel és hűtőbe tesszük, míg megdermed.
Aztán szeletelhetjük és fogyaszthatjuk. 🙂
Kövess minket a Facebookon is: