4 adagra:
12 db babapiskóta
2 dl kávé, benne egy ek. vaníliás cukor és fél doboz rumaroma elkeverve
7,5 dkg cukor
12 dkg házi natúr krémsajt
2,5 dl tejszín
0,5 dl tej
kakaópor (cukrozatlan)
10 dkg pörkölt, aprított törökmogyoró
A tejszínt a krémsajttal alaposan összekeverjük. 1/2 doboz rumaromát is hozzákeverünk.
Tegyünk a kávéba rumaromát és van. cukrot, majd épp csak mártsuk bele a piskóták mindkét felét és ketté törve tegyük a poharak aljába.
Legalulra piskóta kerül, majd krém, majd egy adag pirított, aprított törökmogyoró.
Így rétegezzük a dolgokat, majd legfelülre krém kerül, arra mogyoró és egy kis kakaóval megszitáljuk.
FINOOOOOM!
Szép is, finom is…csak kevééééés! 🙁
Jó étvágyat hozzá!