Közeledik a Karácsony! 🙂
Idén is, mint minden évben szeretnénk segíteni, levenni a vállatokról egy kis terhet, már ami a sütést illeti. Én elkészítem a süteményeket részetekre, Ti pedig nem készültök ki  december 24.-re. 🙂 Jól hangzik?

Ezen az oldalon kimondottan 2018 karácsonyára tudtok rendelést leadni az alább felsorolt finomságok közül.
Az első oldalon süteményeket, a másodikon tortákat találtok. Karácsonyra csak és kimondottan ezen listából tudtok válogatni, mást (sajnos) nem áll módunkban készíteni.

Az alábbi képen egyben látjátok az árlistát, ami alapján az alatta levő űrlapon be tudjátok jelölni a kívánt sütiket. Össze is számolja Nektek az űrlap árat, de FONTOS, hogy minden esetben válasz emailt fogunk küldeni. Lehet azonnal, lehet 24 órán belül, de lehet később…akárhogy is, igyekszünk! 🙂

Kattintással nagyítható! 🙂

Az árak minden esetben egy szereltre/darabra vonatkoznak a sütemények esetében. 🙂

Az oldalak közt oda-vissza lépegetés nem törli a beírt mennyiségeket, a 2. oldal végén láthatjátok az összesített árat! 🙂

Karácsonyi finomságok

Lépés 1 / 3 - Sütemények

33%
 • Csokoládés muffinok, nassolda csokikrémmel, karácsonyi dekorációval. Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 db, az ár egy darabra vonatkozik!
  Ár: 600,00 Ft Mennyiség:
 • Hagyományos sütemény, házi baracklekvárral, sok-sok dióval, csokoládéval. Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 szelet, az ár egy szeletre vonatkozik!
  Ár: 360,00 Ft Mennyiség:
 • A hagyományos bejgli ízvilága szelet süteményben. Nem csigás, csíkos. 🙂 Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 szelet, az ár egy szeletre vonatkozik!
  Ár: 0,00 Ft Mennyiség:
 • Az örök klasszikus, középen egy réteg házi baracklekvárral. Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 szelet, az ár egy szeletre vonatkozik!
  Ár: 200,00 Ft Mennyiség:
 • Házi baracklekvárral töltött linzer lapok dióval szórva. Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 darab, az ár egy darabra vonatkozik!
  Ár: 200,00 Ft Mennyiség:
 • Diós linzer lapok közt házi lekvár, minőségi étcsokoládéba mártva. Átmérője: 6 cm. Minimálisan rendelhető mennyiség: 12 darab, az ár egy darabra vonatkozik!
  Ár: 230,00 Ft Mennyiség:
Print Friendly, PDF & Email