cropped-nassoldawm.pngIgen, a hír igaz, a Nassolda ma megnyitotta kapuit! 🙂
Nem igazán érted, miről is van szó?
Elmagyarázom.

Hosszú-hosszú éveken át keményen dolgoztam, azaz dolgoztunk a férjemmel azon, hogy szépen lassan, önerőből, de sokszor erőnkön felül teljesítve elérjük a céljainkat. Ki ki a magáét.
Éveken át tudatosan építettük mindketten a magunk szakmáját … de én csak azután kezdtem el igazán, miután a közgazdász szakmáról éles váltással cukrásznak álltam. 🙂

Erről talán bővebben itt olvashattok, hogyan is volt mindez.

A lényeg, hogy a blog indulásakor, 2011-ben még csak nem is sejtettem, hogy ma, 2016. október 4-én eljutok ehhez a mérföldkőhöz.
Kezdetben hobbi volt minden. A blog írása, a versenyek, aztán szép lassan annyira a részemmé vált az egész, hogy nem tudtam meglenni nélküle. Jöttek a sikerek, az elismerések, az újságok, a TV, voltak persze kudarcok, buktatók, jó- és rosszakarók egyaránt dögivel…
De még ha olykor akadályokat is görgetett elénk az élet, volt erőnk átugrani és ha még meg is botlottunk sikerült tovább menni, folytatni az utat a célok felé. Együtt, támogatva egymást.
És most…most, hogy elértem a célomat, ahelyett, hogy megnyugodnék tele vagyok izgalommal. Picit talán még a gyomrom is görcsbe rándul, mert az egész út nem hogy most ér véget…a célnál….hanem pont most kezdődik még csak igazán! 😀

Hatalmas kaland vár rám! Egyáltalán nem könnyű szakasz elé nézek abszolút izgatottan, de oda állok a szikla szélére, veszek egy nagy levegőt, széttárom a karomat és nyugodtan, fülig érő szájjal ugrom az ismeretlenbe, mert megtanultam, hogy bátraké a szerencse és tudom, hogy szárnyalni fogok! 🙂

Ezúton szeretném hát Veled is tudatni a hírt kedves olvasóm, hogy a Nassolda Műhely ma ünnepélyesen megnyílt! 🙂

Műhelyünkben egyedi torták készítését vállaljuk, minőségi alapanyagokból, házias ízekkel.
Az ízfokozókat, térfogatnövelőket és egyéb borzalmakat nem hogy kizártuk, hanem jó messzire száműztük a műhelytől. 🙂 Nem spanolunk velük!

Van azonban pár dolog, ami talán kevésbé örömteli első hallásra:
– Nem tartunk készletet.
– Nem végzünk házhoz szállítást.

DE! Ha messzebb is laksz tőlünk – mert mi bizony Balassagyarmaton vagyunk -, rendelés esetén kirándulhatsz egyet erre a családdal és megismerheted Palócföld eme csodás kis szegletét a határ mentén. Úgyhogy a tanulság: nem biztos, hogy minden negatív, ami elsőre annak tűnik! 😉

Van pár fontos dolog, amit még megosztanék.
Például az elérhetőségek.
Információért keress bátran itt: info@nassolo.hu
Ha tortát szeretnél rendelni – és még nem ismernéd a munkáimat-, mindenek előtt ajánlom figyelmedbe ezeket az albumokat:

BURKOLT TORTÁK
HAGYOMÁNYOS TORTÁK

Ha tetszettek amiket láttál, saját egyéni elképzeléseddel bátran jelentkezz a rendeles@nassolo.hu email címen.

De azért fontos tudni, hogy van egy ÁSZF-ünk is, amiben sok okosságra fény derül és minden kedves leendő megrendelőnkre vonatkozik! Itt érheted el. 🙂

Minden egyéb adatot a műhelyről pedig ide kattintva. 🙂

Köszönöm, hogy részese lettél az örömünknek! 🙂narancssarga-vagott-szoveg

Ui.: Bár a Nassolda megnyílt, a nassolo.hu oldal továbbra is folytatja működését. Igaz, innentől kezdve (és visszamenőleg is érvényes a dolog) semmilyen általunk készített termék receptjét nem áll módunkban közzé tenni, de igyekszünk jobbnál-jobb, finomabbnál-finomabb nasikkal megörvendeztetni Titeket! 😉

Print Friendly, PDF & Email