img_9297Nyitásunk alkalmából játszunk is egy nagyot! 🙂

Az igazság az, hogy nagyon kemény, dolgos nyár van mögöttünk. És azóta sem álltunk meg, sőt még egy ideig nem is fogunk! 😛
Az is tudható, hogy nagyon szeretünk játszani, mert mióta él a blog, nagyon nagyon sok nyereményt osztottunk szét köztetek. Emlékeztek?
Egy ideje azonban szüneteltettük a játékokat, hogy most nagyot szóljon a műhely megnyitása alkalmából! 🙂

A fent említett dolgok szorosan összefüggnek. Ugyanis mi a következő pihenésünket tavaszra időzítettük, amikor is elmegyünk egy wellness hétvégére családostul, mindenestül egy nagyon szép helyre. Nem titok: nyertem az utazást és ez már nem az első és remélem nem is az utolsó alkalom.
Szarvasról van szó. 2-3 éve már volt szerencsém ellátogatni a Liget Hotelba és állíthatom, csodálatos hely!
Tavasszal ismét ellátogatunk oda egy kis pihenésre, már alig várom! Ránk fog férni egy kis lazítás!

Úgy gondoljuk, hogy biztosan Ti is rengeteget dolgoztok és ha olyanok vagytok, mint mi, akkor bizony egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán juttok el kikacsolódni is, nemhogy nyaralni….

Így hát szeretnénk közületek valakit megajándékozni egy 2 főre szóló, 3 nap 2 éjszakás pihenéssel a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ba. Hogy kicsit kikapcsolhass a nagy hajtásban!

2011_0Még az is lehet, hogy a nyertessel ugyanazon időszakban sikerül pihennünk és akkor biz’ Isten még egy tortára is meghívom hozzánk a későbbiekben! 😀

img_92981

Ami még szerintem fontos szempont, hogy félpanziós ellátással él mindez, hiszen nem pihenés a pihenés ha az ember lányának még nyaralás közben is főzőcskéznie kell, nem igaz? Az ebédet meg meg lehet enni valamelyik étteremben pl. 🙂

És hogy mit kell tenni mindezért?

Megosztani azt a Facebook posztot, ami ide vezetett ehhez a bejegyzéshez. AZ EREDETI Facebookos játék posztot.
Fontos, hogy nyilvánosan oszd meg, mert különben a sorsoló program sajnos nem fog Téged észrevenni és kiesel a kalapból.
Ha megosztottad, akkor a poszthoz hozzászólásban meséld el, miért szeretnéd megnyerni ezt a kis wellness hétvégét! 🙂
Mindkettő fontos, mert a facebooknyertes.com a nyilvános megosztás és a hozzászólás alapján sorsol majd! 😉

Sorsolás: 2016. október 10-én, hogy valakinek nagyon jól induljon a hete! 🙂

Jó játékot kívánok! 🙂

cropped-15.png

Print Friendly, PDF & Email