IMG_7814Finomság jöhet? Ezek a nyársak nagyon mutatósak és finomak is. Kínálhatjuk csokiszósszal vagy juharsziruppal meglocsolva…lekvárokkal vagy bármivel, ami ínyünkre való! 😉Hozzávalók:
50 dkg eper
1 banán
1 kivi

Palacsintához:
13 dkg liszt
1 mokkáskanál sütőpor
1 csapott evőkanál cukor
11 dkg tejföl
1 csipet só
1 tojás

A tojássárgáját a tejföllel és a sóval simára keverjük, majd óvatosan a cukorral kemény habbá vert tojásfehérjébe forgatjuk. Beledolgozzuk a sütőporos lisztet.
Forró palacsintasütő serpenyőbe evőkanalanként 5 cm-es körökben elterítjük a tésztákat.
Mindkét oldalukat megsütjük, majd hagyjuk hűlni.

A kivit, a banánt karikákra, az epret félbe vágjuk.
A saslikpálcára tetszés szerint, felváltva húzzuk fel a hozzávalókat. Csokiszósszal vagy juharsziruppal tálaljuk.

IMG_7820

Print Friendly, PDF & Email