IMG_2232Igaz tavaly készítettem először hidegtálat, de ezt mindet. 😀 És imádtuk! 😀TORMAKRÉMES SONKATEKERCSEKIMG_2209
MAJONÉZES BURGONYASALÁTAIMG_2213
FRANCIASALÁTA  Itt csak annyi a dolgunk, hogy egy tálra oválisan púpozva tegyük a salátát és minél sötétebb színű felvágottból készítsünk neki szemeket, orrot, füleket és farkincát.) IMG_2228
KOLBÁSSZAL TÖLTÖTT KARAJ
Az egyben hagyott karaj darabot lehártyázzuk, levágjuk az inakat és hosszában átszúrjuk egy éles, hosszú késsel. Kialakítunk egy kis vájatot a kolbásznak. Beleszuszakoljuk a szál szaftosabb kolbászt.Egy serpenyőben érdemes kevés olajon minden oldalát átsütni, így kérget kap és a nedvek benn maradnak sütés közben a húsban.
Egy tűzálló tálba tesszük a húst, tekerünk rá egy kis borsot, szórjuk sóval és öntsünk alá egy pohár vizet.
Alufóliával lefedve 180 fokra előmelegített sütőben süssük át. Nagyjából másfél óra múlva ellenőrizzük hústűvel puha-e a hús és ha igen alufólia nélkül süssük 10-15 percig, míg pici színt kap a teteje.
IMG_2216
TÖLTÖTT TOJÁSIMG_3045-e1388077631209

Print Friendly, PDF & Email