IMG_4241

 

Oké, hogy sütni kell, de mivel nincs most kánikula, ez nem is olyan nagy probléma.
Viszont határozottan előnyére válik, hogy maximum 5 perc alatt összekeverhető és nagyon finom!

Én fél adagot készítettem, mert annyi maradék túróm volt itthon, de a teljes mennyiséget írom le, mert ennyi nem elég belőle.

A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
Tuti ami biztos, kibélelhetünk egy formát sütőpapírral, de én teflon bevonatos formában sütöttem és zokszó nélkül kifordult belőle.

1/2 kg túró
10 dkg búzadara
2 tojás
10 dkg cukor
málna

Ezt úgy ahogy van összekeverjük és mehet is a formába. A tetejére málna szemeket ültetünk, majd betoljuk az előmelegített sütőbe.
Addig sütjük, míg szép színt kap a teteje. Nekem kb. 25-30 percbe telt

 

IMG_4242Akármilyen szezonális gyümölccsel elkészíthető. A túró szereti a gyümölcsöket. 😉

Szeletelve mutatós kis bulikaja is lehet belőle. 🙂

IMG_4257Ugye, hogy nem is volt bonyolult!? Süssétek kedvetekre! 🙂

NévtelenNévtelenForrás: Rupáner-konyha

Print Friendly, PDF & Email