Cigánypác
Cigánypác

A két leginkább használt pác receptemet írom le Nektek. A kettő közül is ha kényszerítenétek, hogy válasszak, egyértelműen a cigánypácot választanám.

Cigánypác:

5 gerezd fokhagyma
2 ek olaj
1 ek ecet
1 kk só
1 kockacukor
1 kk mustár
1 ek ketchup
1/2 kk őrölt fekete bors


Megtisztítom, majd átnyomom a fokhagymagerezdeket.

Az összes hozzávalót jól összekeverem és pácolhatjuk is a szeletkéinket.

IMG_0947

Marinád pác (mindenféle húshoz):

2 ek whisky
1 ek ketchup
1 ek citromlé
1 ek worchester
késhegynyi bors
2 ek olaj

Az összes felsorolt hozzávalót alaposan összekeverem és már pácolhatjuk is a szeleteket.

Marinád pác
Marinád pác

Csatlakozz hozzám a Facebookon is!

Print Friendly, PDF & Email