Icu most ünnepelte (azt hiszem éppen tegnap) a 24. házassági évfordulóját a férjecskéjével. Neki készült ez a bonbon válogatás. Mondhatni bartel alapon ment, bár nem tudtam, hogy meglep ő is engem valamivel. 🙂

Na szóval már valószínűleg meghamizták őket, úgyhogy most mesélek róluk. 🙂
Készült: karamellizált tejcsoki szív fleur de sel-lel megszórva, karamellizált tejcsoki félgömbök, whiskeys dulce de leche, diópralinés, amaretto fehércsokis, mandulás málna – amaretto fehércsoki verzió….

Alsó szint
Felső szint
Whiskeys dulce de leche
Amaretto fehér csokoládé
Mandula málna – amaretto fehércsoki

Hát így. 🙂 Mindegyiknek szánok külön posztot, hogy könnyen megtaláljuk majd a későbbiekben, ne aggódjatok, jönnek szépen sorban a tölti receptek. 🙂
Remélem Icuéknak pedig sikerült pár édes percet okoznom.
És megragadnám az alkalmat és megköszönném a saját készítésű finomságokat!
Íme:

A vegetának eszméletlen illata van, a sárgabarack lekvárt meg tudom, hogy zserbóban fogja érni a végzete. 😀 A hagyma lekvárral még nincsenek közeli terveim, de ez egyik pillanatról a másikra változhat. Az üvege a lekvárnak különösen tetszik, remélem megtarthatom!? 😉 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS miután megismerkedtünk Icuval, akkor beszélgettünk a lekvárok cimkézéséről, stb. ő készítette a mintát, mindent…..ennek lassan egy éve. 🙂 És most nekem is van belőlük! 🙂 Köszönöm! 🙂 Maradj sokáig velünk! 🙂

Print Friendly, PDF & Email