Mert vállalom… 🙂
 
15 dkg margarin
3 db tojás
10-15 dkg cukor
3 evőkanál liszt
12,5 dkg étcsokoládé 

Mikrohullámú sütőben a csokoládét és 12,5 dkg margarint összeolvasztjuk, majd szép simára kikeverjük.
Egy külön tálban a tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet és a csokoládés masszát. Alaposan összekeverjük.
4 tűzálló tálkát (mondjuk szuflé formát) alaposan kimargarinozunk, 3/4-ig megtöltjük a masszával. 160 fokon 15-18 percig sütjük. Mielőtt kifordítjuk a formákból hagyjuk kihűlni.

Bátran változtassunk a csoki összetételen, készíthetjük kettő- vagy akár háromféle csokoládé keverékéből is.

Print Friendly, PDF & Email