Még júliusban megszavaztátok, mit szeretnétek nyerni egy későbbi játékomon. Magasan a 3 az egyben botmixer vitte a pálmát. Persze ez egy nagyon hasznos konyhai kütyü, nem csodálom, hogy erre esett a többség választása.

Aztán augusztusban útjára indult a játék, de nem igazán voltatok lelkesek. Mit ne mondjak az addigi olvasók közül csak 1-2 személy szerette volna magának ezt a hasznos kis holmit. Pedig szerintem ha ingyen van és ha szinte semmit nem kell tenni azért, hogy megnyerhesd igazán motiválhatott volna több emberkét.
Aztán októberben jött egy fordulópont és a kitűzött 500 fő mára 1080 főre ugrott. Nos, váratlanul ért, mitagadás. Olyannyira nem voltam felkészülve, hogy a gép sem volt még megvásárolva. Teszem hozzá még mindig keresem a megfelelőt, de most már 1 héten belül meglesz és azonnal postázom a nyertesnek, amint jelentkezik.:)
Fantasztikus, köszönöm, hogy csatlakoztatok és remélem hosszú távra terveztek velem, mert sok játék és sok recept, sok ötlet vár rátok nálam. 🙂

A játékokkal kapcsolatban azt is tudhatjátok, hogy szeretek játszani, sokszor indítok játékot, nem kis nyereményeket ajánlok fel Nektek és már nagyon sokan nyertetek nálam. (Itt jegyzem meg halkan egy régi elmaradásomat hamarosan pótolni fogom azokkal szemben, akiknek még SK – Saját Készítésű –  ajándékkal lógok!:) Már nincs meleg, szóval mennek a csomagok hamarosan, tessék kukkolni a postaládát, mikor érkezik tőlem egy kis csomagocska.)

Szóval a játékaimra nem lehet mondani, hogy nem kerül bele mindenki a kalapba, akár virtuálisan sorsolok, akár manuálisan. (Már mindre volt példa.)
Most mégis megtréfált a Facebook és be is rágtam. A lényeg, hogy sikerült nem mindenkinek bele kerülnie a kalapba. Sajnos! Szánom-bánom és szégyellem magam emiatt, mert hát nem így gondoltam, de sajnos nem tudok mit tenni. Aki jelezte felém, hogy nincs a névsorban és ellenőrizhetően mégis lájkolta a képet, azt természetesen utólag beleírtam.
Tanultam ebből, sosem játszottam így a facebookon, de mivel szinte ellenőrizhetetlen, a facebook meg kiszámíthatatlan, így a következő játékot nem is erre fogom alapozni!
Elhihetitek, hogy senkit nem akartam kihagyni, pláne nem szándékosan, merthát nekem végülis mindegy, kié lesz a nyeremény, protekció nincs, senkinek! 🙂

A végleges névsorban 701 személy szerepel. Köszönöm a részvételt és mindenkinek sok szerencsét kívánok!
(Ne menjetek messzire akkor sem ha nem nyertek, mert lesz még idén játék!)

Akkor következzen a sorsolás.
Miután mindenki órákig szugerálhatta a sorszámát, megnyitom a random.org programot.
Betáplálom az első és az utolsó sorszámot.
Ebben az intervallumban fog kidobni véletlenszerűen egy számot, ő lesz a nyertese a botmixernek.

(Nehezítésképpen nem teszem itt közzé a névsort, az marad a facebookon-ITT, viszont a szám pedig csak itt lesz látható.)

Gratulálok a 626-os sorszámú játékosnak!
FONTOS! Kérlek egy héten belül vedd fel velem a kapcsolatot, azaz november 9. éjfélig. Ha nem teszed meg újra fogok sorsolni!
Éééééééén szóltam! 🙂
A többi 700 játékos se csüggedjen. Hamarosan új játék indul, átláthatóbb, megbízhatóbb módon!
Print Friendly, PDF & Email