Péntek este 6-ra vállaltam egy Elmo tortát. Kaptam egy mintát, amit persze nem sikerült tartanom, de nem is igazán volt kitétel, csak az, hogy Elmo legyen és legyen rajta egy fekete póló és arra legyen ráírva, hogy R3D ONE Haladók.
Nagyon nagyon szoros időbeosztással, de elvállaltam. Aztán mikor csütörtök este hazaértem Pestről nagyon fáradtan, és bele gondoltam, hogy kelhetek másnap hajnalban, hogy ne az utolsó pillanatban legyen kész a torta és még hűlni is tudjon mielőtt útra kél, hát szörnyen éreztem magam. Kilátástalannak éreztem a dolgot.
Aztán meglepő módon 5-kor elég könnyen felkeltem és el is kezdtem a sütést.
Csokis piskóta, csokikrém, piros bevonat.
Meglepően gyorsan kész lettem a piskótával, a krémmel, a faragással, a betöltéssel, stb. Így kicsit gnómnak néz ki és a habüstben sült piskóta sem nagyon akarta az igazat, hogy nagyobb legyen, de azért jó volt ez így, bár nem tökéletes.

Szóval ilyen lett. Aztán kiakadtam. Csúnya, nem vagyok vele megelégedve, de szerencsére a Facebookon tagja vagyok egy tortázós zárt csoportnak és megosztottam velük a képet. Ha ők nem mondják, hogy szőrözzem be ha van még rá időm, akkor így marad. Ennyire fáradt voltam. Tudtam, hogy Elmo szőrös, ismerem, de néztem azért róla képeket is, stb., de a minta képen sem szőrös, csak meg van vagdosva a fondant. Ez vitte el az eszem.

Szemek nélkül…mert elfelejtettem fehér bevonót hagyni… :S
A Barack lüszter festékemmel írtam rá a feliratot.
Szem- és orrplasztika után. 🙂
Szőrtelenül

Aztán szerencsére ahogy a szemekhez új burkolót kellett csinálnom, abból maradt annyi, hogy pirosra színezve (megint nem vagyok a piros színnel megelégedve!!!!!!!) fokhagyma nyomón áttolva be tudtam szőrözni, igaz csak a torta tetejét, de kultúrált lett legalább. Nekem is jobban tetszett, bár még mindig nem volt tökéletes, de már időm sem volt, ugyanis idő közben hűlt a torta, de a szőrök másfél órával szállítás előtt kerültek rá.

Szőrrel

Hát….mint egy rocker. 🙂 Ezt pl. piros fondanttal akartam ráírni, de ez lett belőle.

Ha már egyszer ott voltam a tánc gálán gondoltam maradok és megnézem húgomat. A nagylányom és anyum ott maradt velem, párom a kisebbikkel haza ment, mert Rékám fáradt volt, mire oda értünk hisztis lett. A tortát elvitték ahogy megérkeztünk, nagyon tetszett nekik.
Végig néztük a műsort, ami nagyon tetszett! Petrám végig táncolta és tapsolta, nagyon édes volt, engem pedig végig rázott a hideg, annyira szeretem az ilyet! Aztán mikor vége lett még a tömeg előtt ki akartunk menni, mire az ajtóhoz értünk anyu mondja, hogy ott a tortám a színpadnál. Micsoda? Most adják oda a színpadon? Fényképező elő, tömegben rohanás előre, átadták a tortát, gyorsan felkiabáltam, hogy had fényképezzem le. 🙂
Jobb oldalt látható Palánki Edina (a szőke), ő a tánc oktató itt nálunk. Nagyon ügyes. Fellépett többek között Pixie Lott mögött az idei Viva Cometen, Düki: Akarom című klipjében, stb…

Palánki Edina a tánc oktató kapta a tortát. 🙂

És nézzétek meg a lányaink első videó klipjét ha van kedvetek. 🙂

Print Friendly, PDF & Email