Hálás vagyok, hogy nekem mindkét lányom egészségesen, és pont időre érkezett. De vannak, akik nem ennyire szerencsések. Nagyon sok baba jön idő előtt a világra. Ilyenkor még nincsenek felkészülve az anyaméhen kívüli életre, a pici szervezetük még nem áll készen az önellátásra. Ezeknek a babáknak szükségük van azokra az emberekre (is), akik annak szentelték az életüket, hogy nap mint nap megküzdenek azzal a lelki teherrel, amit egy-egy baba életéért való harc jelent. Ők a koraszülött mentők. (Nem beszélve a kórházi dolgozókról, stb.)

A következő pár napban a bloggerek és magánszemélyek kicsiny, ám egyre növekvő csoportja próbál az olvasókkal összefogva segíteni. Jelen esetben a Szegedi Koraszülött Mentőnek, hogy az éves költségvetésük hiányát némiképp csökkentsük, így működésüket mintegy biztosítani tudják/tudjuk.

Ne feledjétek! Sok ártatlan kisember élete múlik rajtuk, a pénz ne állja útjukat a segítségnyújtásban!

Idén én is egy vagyok ezen bloggerek közül. Licitálásra bocsátok két csomagot. Ti pedig kedves olvasóim amennyiben tehetitek segítsetek és licitáljatok rájuk.

1. Fél liter vanília aroma 
Jó minőségű vodkában érlelődik már egy ideje 5 vagy 6 rúd vanília.
A vanília cserélhető, a vodka után tölthető, így kis ráfordítással folyamatosan tudod biztosítani magadnak a vanília aromát. Mondhatni sose fogy ki ha odafigyelsz rá! 🙂
Kikiáltási ár: 500 Ft

 2. 6×100 gramm színes szórócukor 
Házi készítés, 6 különböző – a képen látható – színben. 
Az üvegek nem feltétlenül adottak, de találunk neki szépeket! 🙂
Kikiáltási ár: 500 Ft
 

A licitálás módja a következő:

  • Ennél a bejegyzésnél hozzászólásban licitálhatsz. (Ha esetleg nem tudod ezt megtenni nekem írhatsz e-mailt vagy facebookon üzenetet, amiben leírod az alábbiakban felsorolt szükséges dolgokat és én beírom ide, hogy más is lássa a licited, ez ne legyen akadály!)
  • Ha licitálsz nevet mindenképp írj! 
  • Összeget is, amit megadnál a termékért és azt is, melyikre licitálsz a kettő közül.

Péntek éjfélkor a legmagasabb liciteket tevőké a választott felajánlás.
Velük utána felveszem a kapcsolatot és megbeszéljük a továbbiakat.

    JÚNIUS 1-IG TART A LICIT! Aznap éjfélig teheti meg mindenki ajánlatát. 

    Tavaly 161.000 Ft-ot sikerült összegyűjtenie 18 bloggernek és két magánszemélynek. Idén 31 segítőkész felajánlóra nőtt ez a szám, majdnem duplázódott…milyen szép lenne, ha az összegünk is legalább dupla annyi lenne, mint tavaly! Segítsetek!

    A Facebookon ITT egyben láthatjátok az összes felajánlást, amire licitálhattok, így nem kell egyesével végig járnod a blogokat, könnyebben eldöntheted, mit választasz a segítségedért cserébe.

    Ha módod van rá, kérlek terjeszd ezt a bejegyzést ismerőseid között, hogy minél többen támogassuk a korszülött mentést!

    Hogy hol tartanak a licitek ITT összesítve megnézhetitek.

    Köszönöm!
    További kellemes napot és jó licitálást!

    Print Friendly, PDF & Email