Itt a Floriol gasztropárbaj második videója.
A szamárfül még mindig megvan, bánom, hogy ezzel csak a videó megjelenésekor szembesültünk, mert mi nem mutogattunk, bár nekem eszembe sem jutott volna…
Ezért IS és még sok másért a FÜGE CSAPATRA kell nyomni egy szavazatot. 
Ezért is, és még azért, mert nekünk a mentorunk épp az újszülött pici fiával foglalkozik értehető módon, tehát a másik csapathoz mérten emberhiánnyal küzdünk. Nekik még ott a mentor bloggerük, Fűszeres Eszter is, aki toboroz nekik szavazatokat, mi pedig “egyedül” vagyunk. 
És azért, mert a mi ételeink összetevői variálhatóak. 
Veruss lazacánál ha nincs pénzed lazacra, ott van a házi majonéz, ami azt hiszem elég különleges és sokféleképp, sok mindenhez hasznosítható, még akkor is, ha nincs lazacra pénzed. A másik csapat rákjainál ha nincs rákra pénzed, akkor a spagetti se nem különleges, se nem rejlik benne annyi fantázia, mint a majonézben.
Andi isteni narancsmártásos husikája burgonyafánkokkal a heti ételünk! Amellett, hogy hétköznapi, megfizethető alapanyagokból készült egy különleges, közel sem hétköznapi étel, szintén meg kell említeni az összetevők kombinálhatóságát. A narancsmártást és a burgonyafánkokat más fogások kísérőjeként is maximálisan fel tudod használni. Olcsó, finom, különleges! A másik csapat spenótos lepénye…a spenótban még csakcsak rejlik fantázia, de elég megosztó alapanyag. A rétestészta viszont…mint a spagetti. Ennyi.
Az én ott nyomira sikerült muffinom pedig egy alap recept, amit úgy variálsz, ahogy akarsz! Kedvedre elkészítheted könnyen, gyorsan, fél óra alatt, bárhol, bármikor, bármivel! És finom! Csak egyszer készítsd el és meglátod: puha, omlós! A másik csapat pogácsája: finom, finom és szeretjük a pogácsát, de a pogácsa az pogácsa. Nem túlzottan variálható, nem igazán különleges. Nincs meg fél óra alatt, sőt!
Tehát itt tudtok szavazni a LILA FÜGÉKRE:
https://www.facebook.com/floriolhu/app_122503841210925
Nem kell regisztrálni, ha van Facebook profilod, akkor csak rá kell nyomnod a szavazok gombra a Lila Füge csapat nevénél.
Köszönjük a szavazatod: A Lila Füge csapat (Havas Dóra – Lila Füge a mentorunk, Béres Andi, Szabó Veruss és éééééén)
  Íme a videó:

Print Friendly, PDF & Email